Digitaal betalen voor een knip- en snijbeurt bij het Huis van de kappers

kappers-top
Ook de baard kon een beurt gebruiken.

Ah ja, Trade Euro! We zijn nog steeds op trektocht doorheen het land (en daarbuiten) in een poging de praktische toepasbaarheid van deze digitale munt te onderzoeken. Is het praktisch toepasbaar of is het maar een cyberluchtballon? Feit, aan restaurants is er in de database van Trade Euro geen gebrek. Meer nog, die goede voornemens om een paar kilo kwijt te spelen kun je eigenlijk opbergen wanneer je de lijst met horecazaken doorloopt. Tijd om dus ook de uiterlijke mens aan het woord te laten en daarvoor trokken we naar Waregem. Het Huis van de kappers is een 100% Trade Euro partner en het treft, we hadden net nood aan een beurt.

trade-p-4
Happy faces achter het mondmasker.

De dirty minds liggen nu zonder twijfel in een deuk van het lachen maar ik sprak dus wel degelijk over een haarsnijbeurt en een baardtrimbeurt. Jawel, Het huis van de kappers en Homme’Il Foo, slechts enkele meters verder, behoort tot één en dezelfde groep van gekwalificeerde kappers. Waar we aan de ene kant binnenstappen in een vrouwvriendelijke oase, met de nodige aandacht voor het comfort van iedere dame die er plaats neemt, gaat de barbierzaak dan weer de ultramannelijke kant op. Geen stand met zalfjes of heerlijk masserende stoelen. Neen, een biljart en een bruut decor waar je als oerman je meteen thuis voelt. 

Baardje trimmen en een potje biljarten?

kappers-2
Kaarten en cash zijn passé, betalen doe je gewoon via de smartphone

Over de snij- en trimkunsten kunnen we heel veel zeggen en tegelijk ook helemaal niets. We houden natuurlijk van een goed verzorgde baard en een vrouwelijke haarsnit maar wie zijn wij om het technische kunnen van alles te gaan evalueren? Over de ontvangst en het resultaat kunnen we dan wel weer duidelijk zijn. Die waren helemaal naar de verwachtingen. Beide zaken stralen klasse uit en nog voor we onze kont in de stoel wisten te zetten, was het voor ons meer dan duidelijk dat we met minder dan ‘over the top’ niet tevreden zouden zijn. Driewerf hoera want we lieten Waregem achter ons met een brede glimlach op het gezicht. 

Reseveren bij het Huis van de kappers of Homme’Il Foo doe je erg eenvoudig online en jawel, betalen met Trade Euro vormt geen enkel probleem. Geen geklooi met bankkaarten of cash, enkel snel even de gegevens intikken en klaar. Zo heb je ruimschoots voldoende tijd om te genieten van je nieuwe vrouwelijke coupe of mannelijke gezichtsbeharing.