The Touch is een geniale oplossing voor een probleem dat er nog niet was

touch-2
Dispensers staan ondertussen overal

Corona bracht ons heel wat dood en verderf en stimuleerde mensen vaak om het allerslechtste van zichzelf naar boven te brengen. Het Chinese virus prikkelde gelukkiglijk ook de positieve snaren van duizenden ondernemers die, elk op hun eigen manier, een geniale manier zochten om de crisis om te zetten in een must-have-vibe. Of die uitvindingen dan ook iets hebben bijgedragen aan de strijd tegen de pandemie is nog maar de vraag, het leverde alvast wel meer dan voldoende materie op om over te schrijven. Met The Touch riskeer je alvast niet je handen te besmetten met allerlei bizarre ziektes.

Zeepdispensers zijn vandaag de dag bijna de norm geworden. Je kunt geen winkel op publieke plaats meer binnenstappen zonder dat je wel ergens een ontsmettende zuil tegen het lijf loopt. Met je handen vreemde objecten aanraken is anno 2020 dan ook not done geworden en liters alcoholgel worden op onze huid gesmeerd om toch maar niet besmet te raken.

Sex kan, aanraken dan weer niet

the-touch
The Touch, want aanraken is not done!

Handen en wrijven? Voor de mensen van Experience Warm was het dan ook duidelijk dat er 1 groot gat (pardon the pun) in de markt nog niet werd gevuld: die van de autoerotica. Het zal je maar voorvallen dat je, tijdens een moment van sensuele opwelling, je favoriete speelgoed van een flinke dosis glijmiddel moet gaan voorzien en je tot de vaststelling komt dat je flesje lube misschien wel besmet is met een of ander virus. 

Meer nog, stel je voor dat je klaar bent over te gaan tot de daad maar je partner (vrouwelijk of mannelijk, who are we to judge?) wil graag met zijn of haar handen je gereedschap voorzien van wat glijmiddel? Zomaar, met de blote handen de pretstok gaan bepotelen, dat is toch niet meer van deze coronatijd? 

touch-3
Stijlvol is het dan wel weer

Met The Touch brengt Experience Warm het antwoord op al onze virale vragen. Je neemt je dildo of vibrator, steekt hem in de grote opening en een klein straaltje opgewarmd glijmiddel wordt afgeleverd. Ook voor je fysieke bedpartners kan dit van toepassing zijn. Hij steekt zijn lid door de opening en alles wordt kant en klaar afgeleverd, zonder dat je de handen moet gaan gebruiken. Coronaproof copuleren, het is zowaar een ding geworden.

We zijn natuurlijk allemaal wel nuchter genoeg te beseffen dat dit gadget al voor de coronaperiode op de markt was en zich vooral wist te richten op de liefhebbers van zelfbevrediging, die hun ervaring van een kleine, digitale toets wilden voorzien. Als verkoopargument werd maar al te graag gezwierd met het argument dat je handen niet meer onder het glibberige goedje zouden zitten. Het product was ook nooit echt een succes, totdat het Chinese virus zijn gang ging. In geen tijd werd de voorraad verkocht en ondertussen is het onmogelijk nog een exemplaar te bemachtigen. Heeft de lockdown ervoor gezorgd dat we met z’n allen aan het experimenteren gingen of hebben we schrik om het menselijk lid met de handen vast te nemen alvorens we openingen gaan vullen? Ik laat het aan jullie om een antwoord op die vraag te verzinnen.