Testicuzzi is net dat, een jacuzzi voor je cohones

testicuzzi-1
Laat ze maar heerlijk hangen

Onder de noemer ‘genoeg internet voor vandaag’ stellen we jullie deze keer graag de Testicuzzi voor. Jawel, de naam doet meteen aan een en ander denken en die gedachten zijn compleet correct. De Testicuzzi is een jacuzzi … voor je balzak

Vooraleer je schuin gaat van het lachen en je klaarmaakt om te gaan reageren met #fakenews, de Testicuzzi bestaat wel degelijk en kan online worden aangekocht. De bedenkers ervan, 2 Amerikaanse studenten, claimen dat hier een heus businessmodel achter zit maar de meer logische denkpiste is er eentje van sloten drank, kilo’s drugs en een kerel die toevallig een 3d Printer in zijn studentenkamer had staan. 

De Testicuzzi is een bubbelbad in pocketformaat, waar je je ballen in kunt droppen waarna ze worden gemasseerd. Volgens de bedenkers van die uiterst merkwaardige stukje man-tools viel het hen op hoeveel studenten hun edele delen in een beker met warm water dropten omdat het zo relaxerend werkt. Enkele schetsen en 3D print sessies later hadden ze hun eerste jacuzzi voor de edele delen al klaar. 

One-size-fits-all ballen

testicuzzi_gold_back
Als je het graag laat hangen, heb je 24k goud

Aan de creatie van dit bubbelbad in pocketformaat ging heel wat research vooraf. Zo bepaalde het koppel ondernemers de gemiddelde afmetingen van de mannelijke nutsac om zo een one-size-fits-all exemplaar te maken. Eender hoe goed of slecht je door moeder natuur werd voorzien, volgens de makers past de Testicuzzi voor iedereen. 

Voor een kleine 70 dollar koop je dit kleinood online en wie het echt wil laten hangen (pun intended) kan wat dieper in de zak (opnieuw pun intended, hate me for it) tasten. Voor 10.000 dollar heb je zowaar een gouden exemplaar voor je kroonjuwelen. 

Of ze ook in Europa ergens te koop zijn in een fysieke winkel, waar je het ding eventueel kan proberen voor aankoop, is niet geweten. Wie er eentje wil bemachtigen moet hem dus via de USA laten overvliegen. Geef ons gerust een seintje mocht je one of the happy few zijn, we testen het ding graag voor je.