Jennifer wilde grotere borsten en die kreeg ze!

Old but gold! Het is een term die vooral op het internet erg frequent wordt gebruikt. Bij gebrek aan nieuwe, coole en vooral originele zaken bladeren gaan mensen online terug in de tijd, op zoek naar geniale momenten uit het verleden. Het is in die digitale catacomben van het verleden dat we op deze absolute parel zijn gestoten. De Amerikaanse Jennifer nam in 2016 ontslag als serveerster om er zich volop te kunnen concentreren … op het geven van borstvoeding aan haar partner

jennifer-1
Niets beter dan grotere borsten om je liefde te tonen

Nu de vorige zin even tijd had om te bezinken: neen, dit was geen spraakverwarring of een verkeerde interpretatie van een of andere uitdrukking. Jennifer Mulford, een moeder uit het Amerikaanse Atlanta, zocht een nieuwe manier om de liefde tussen haar en haar nieuwe partner aan te wakkeren. Waar andere dames soelaas zoeken in sexy lingerie of pikant speelgoed, zocht Jennifer het in een compleet andere richting. Haar vriend Brad Leeson, een gedreven bodybuilder, had al meerdere malen laten vallen dat hij wel een ding had voor vrouwen met grote borsten. Geld voor een borstvergroting had Jennifer niet maar ze wist wel dat borstvoeding de omvang van de dames hun 2 vrienden zou laten toenemen. Toen ze 20 jaar geleden beviel van haar enige kind groeiden haar borsten enkele maten, louter vanwege de ontwikkeling van de melkklieren

Haar loopbaan hinderde haar enorm

jennifer-2
De traditionele manier was meteen ook de beste manier

Van een uitbreiding van het gezin kon er geen sprake zijn maar daar vond Jennifer een oplossing voor. Door de melkklieren te stimuleren in het denken dat een baby probeert te drinken, gaat het vrouwelijk lichaam automatisch opnieuw melk aanmaken en zullen de borsten gaan groeien. Enigszins schoorvoetend gooide Jennifer het onderwerp op tafel tijdens een gesprek met haar vriend en al snel bleek dat hij een liefhebber was van ABF. Adult BreastFeeding is een niche in de wondere wereld van de seksuele fetishes, een wereld vol volwassen mensen die opgewonden raken van borstvoeding. 

1+1 is twee dus begon Brad iedere 2 uur zich tegoed te doen aan de borsten van Jennifer. Haar borstomvang begon te groeien en zij genoot van de intieme band die ze met haar vriend beleefde. Om zich volop te kunnen focussen op die band besloot ze ook ontslag te nemen van haar job als serveerster, zodat ze zich volledig kon laten gaan in deze nieuwe passie. Het duurde dan ook niet lang alvorens er petities werden opgestart door verschillende, veelal conservatieve vrouwenbewegingen die het schandalig vonden dat iemand borstvoeding zou gaan seksualiseren

Jennifer en Brad lieten het niet aan hun hart komen en namen uiteindelijk zelf contact op met de media om hun nieuwe passie wereldkundig te maken. Het zorgde in 2016 voor een ware schokgolf op het internet en werd tot op heden nog niet overtroffen, zelfs niet door het zoveelste seizoen van Temptation Island.