Preus lik fjirtig, wuk?

preus-2
Preus kun je ook in Brussel zijn

West-Vlaanderen is niet alleen de mooiste provincie ter wereld, het West-Vlaams zijn is ook een rasechte levensstijl. Het accent, de directheid, de snelle manier van spreken en een waanzinnige werklust behoren nu eenmaal tot de ‘art de vivre’ van de West-Vlaming. Net zoals de getuigen van Jehova hun boodschap, al dan niet met voet tussen de deur, proberen uit te dragen gaat ook een beetje West-Vlaming diezelfde uitdaging niet uit de weg. Mensen wereldwijd de betekenis leren van ‘wuk’, ‘jow’ en ‘mohow’ is even onontbeerlijk als een trektocht richting Mekka voor een moslim. West-Vlamingen zijn nu éénmaal ‘Preus lik fjirtig’

‘Preus lik fjirtig’, trots als 40 man .. het is de uitdrukking die eigenlijk deel uitmaakt van het West-Vlaamse patrimonium. We spreken met een aardappel in de mond en die medeklinkers? Die zijn niet altijd even nuttig. Toch schamen we er ons niet voor, meer nog we pronken graag met onze unieke manier van zijn. De mensen van Trendwalk (een overigens op en top West-Vlaams bedrijf) hebben die boodschap goed begrepen en lanceerden hun ‘Preus lik fjirtig’ gamma op de markt. Een complete resem aan kledij waarmee je zelfs de meest geharde Antwerpenaar kan overtuigen van je waanzinnige talent. 

banner-preus
Want preus ben je lik fjirtig of helemaal niet
preus-3
Geen paniek, tzit wel hoed

Feit, het gros van de mensen die je zal kruisen zullen de boodschap niet echt begrijpen maar ‘tzit wel hoed’, het komt wel in orde. Je SWAG is net zoals jezelf uit het juiste hout gesneden en dat is onbetaalbaar. 

Bekijk het volledige gamma van ‘Preus lik fjirtig’ op de website van Trendwalk. (klik)
Meer foto’s zijn terug te vinden op onze facebookpagina. (klik)