Boo-Doir is heerlijk doods met een snuifje erotiek

boo-doir-2
Hey here baby ^^

YAY! Halloween staat opnieuw voor de deur en hoewel het dit jaar toch net even anders zal gaan verlopen (corona en zo), staat deze periode toch wel garant voor enkele klassieke griezelmomenten. Kostuums, je huis gaan decoreren als de crypte van Dracula en natuurlijk Netflixen-en-Chillen met de horrorfilms die we ondertussen al 100 keer hebben gezien. We klagen natuurlijk niet want de afgelopen jaren zijn de kostuums ook wat geëvolueerd en wanneer een knappe deerne zich in haar dirndl-from-hell heist worden ook andere zintuigen massaal geprikkeld. 

leatherman-banner
Leatherman – right tool for the right job
boo-doir-10
Wanneer je even je nieuwste lingerie wilt tonen

Meer dan voldoende redenen voor de mensen van Sunshine Soul Photography, een fotostudio uit het Amerikaanse Ohio, om al die moderne halloweeninvloeden in 1 shoot te gaan combineren. De dood, het vleselijke verval, het moment waarop de maden zich volop tegoed doen aan rottende lichaamsonderdelen, gecombineerd met het sexy, het sensuele van een boudoir shoot. Goed, we bekennen dat we misschien wat in overdrive gaan met de beschrijving maar het leek hen gewoon een geniaal idee om een full size skelet van een pittig lingeriesetje te voorzien, om zo het geraamte te laten poseren. De fotoreeks kreeg de toepasselijke naam “Boo-Doir” en is ondertussen aan een veroveringstocht van het internet bezig. 

Geef nu gewoon toe dat je graag zelf op dat idee was gekomen.
De volledige reeks is te bezichtigen op de facebookpagina van Sunshine Soul Photography (klik)