La How’Hache brengt je terug naar de tijd waar het OK was om stoer te zijn

how'hache-top
Bijlwerpen is cool, of je nu een man of een vrouw bent

Geef nu toch gewoon eerlijk toe dat er niets mannelijker is dan gewoon een bijl in je handen te kunnen nemen en die ergens naartoe te slingeren. In onze maatschappij is het echter verboden om bijlen in de richting van mensen te gooien, zelfs niet naar degenen die echt het bloed van onder je nagels kunnen halen. Om dat te kunnen omzeilen staken enkele pientere zielen de koppen bijeen en openden ze in het kleine Bizet een oertraditioneel bijlwerpcentrum. Fun kan onmogelijk eenvoudiger worden dankzij La How’Hache

Het kan voorvallen: een landbouwbedrijf hebben en tot de vaststelling komen dat je een schuur over hebt. In plaats van het heerlijk Belgisch op te lossen en vol te stouwen met rommel (ook wel gekend als ‘materiaal dat we in de toekomst misschien nog willen gebruiken’) koos de familie ervoor om het over een andere boeg te gooien. Ze verbouwden de volledige plaats tot een centrum waar je met bijlen kunt gaan werpen

olight-banner
Olight – don’t settle for less
How'Hache-2
Wees echter dan echt en gooi er 2

Eenvoudig, banaal en zelfs ‘why the fuck would I do that’? Wel, het gooien met bijlen naar doelen heeft iets magisch, een soort van vibe die ervoor zorgt dat je je meteen in de woeste Canadese wildernis waant. Of je nu man of vrouw bent, ultra stoer of misschien net dat tikkeltje verwijfd, het is een microbe die iedereen te pakken krijgt. Met een bijl in je handen voel je je de sterkste mens ter wereld. Het feit dat het de bedoeling is om zoveel mogelijk punten bijeen te sprokkelen, door die bijlen ook daadwerkelijk in het doel te krijgen, is eigenlijk maar een bijzaak.

Zelf een bijlwerpuitje plannen of gewoon de streek van Comines-Warneton gaan verkennen? (je blijft binnen de landsgrenzen, dus heerlijk coronaproof) Je zoektocht start op de website van La How’Hache (klik).