Met Englund’s speciale mix val je alvast niet meteen in slaap

Het ligt niet meteen in onze lijn van zaken waarover we schrijven maar voor deze ene keer maken we er maar al te graag een uitzondering voor. Teveel koffie drinken kan je slaap stevig gaan verstoren en met deze nieuwe blend is dat misschien net wel de bedoeling. De tagline van Robert Englund’s Nightmare Blend is dan ook erg toepasselijk: “Never sleep again”. 

englund's-1
Enkel in pre-order en in speciale set te verkrijgen

Komaan, wie kan met hand op het hart zeggen dat hij of zij Robert Englund NIET kent zonder in 1 lijn te moeten toegeven dat je de afgelopen decennia onder een steen hebt geleefd. De acteur speelde in meer dan 50 films, vaak in het horrorgenre maar verwierf naam en faam met zijn rol als Freddy Krueger. Het personage werd al snel na de eerste Nightmare on Elm Street een regelrecht culticoon en bezorgt heel wat mensen tot op heden nog steeds slapeloze nachten. 

Laat dat nu net de insteek zijn van een nieuwe koffiesoort, bedacht door de Amerikaanse branderij Dead Sled Coffee. Samen met de acteur gingen ze op zoek naar een nieuwe en vooral erg pittige soort koffie met de uiterst passende naam “Robert Englund’s Nightmare Blend”. De branderij belooft een overheerlijke maar vooral erg sterke koffie, waardoor de zintuigen meer dan ooit geprikkeld zullen worden. 

realdealbanner
Real Deal Pawn Shop, de enige echte pawn shop in Belgie

Met de nodige dosis cafeïne wordt het in slaap vallen alvast heel wat moeilijker, wat misschien niet eens zo een slechte zaak is. De koffie is op dit ogenblik enkel in pre-order te verkrijgen. Meer info is terug te vinden op de website van Dead Sled Coffee