Fatboy Lamzac: de absolute Corona essential!

corona-lamzac
Met de Fatboy Lamzac bouw je je tuin om in een avontuur

We schreven er in het verleden al over maar dankzij de recente gebeurtenissen in de wereld, leek het alvast nuttig om de review nog even van onder het stof te halen. Wereldwijd blijven mensen thuis en ondertussen lijkt het meer en meer duidelijk dat we ook een zomervakantie op onze (dankzij de lockdown groeiende) buik gaan mogen schrijven. Meer dan ooit tijd dus om de tuin te gaan inrichten als een avontuurlijke hub waar we Corona gaan overleven en onze eerste Corona essential is zonder twijfel de Lamzac van Fatboy.

Ondertussen hebben we die dingen nu al een paar jaar met ons mee, overal waar we heen gaan (in huidige context wordt dat niet meteen een absurde bestemming maar eerder onze eigen ‘hof’) en onze liefde voor dit stukje draagbaar comfort is enkel maar sterker geworden. Geef nu toe dat, na een dag lang hiken, klimmen en klauteren het een godsgeschenk is je te kunnen neerzetten met een glas in de handen. We haalden het in het verleden al aan: comfortabele plekken zijn, zonder aanpassingen, nogal zeldzaam in de wilde natuur en dat is waar de Lamzac keer op keer zijn nut bewijst. Waterdicht, extra robuust en een weerstand tot 200 kilogram? Het zijn DE argumenten die je kan gaan samen proppen in de compacte draagtas. 

Het vakantiegevoel in je tuin of op je terras

corona-essentials-2
Chillen in paniekerige tijden!

Nu we met z’n allen verplicht thuis moeten blijven, kan de Lamzac ook gaan dienen om de tuin van een avontuurlijke toets te gaan voorzien. Naast het feit dat het zelfs voor kinderen altijd een leuke bedoening is om hun zakken te gaan opblazen is het ook voor volwassenen een moment van ontspanning. Iedereen is ongerust over de toekomst en het enige moment van het jaar waarop we kunnen gaan ontspannen, de vakantie, valt volledig in het water. Lamzac to the rescue! Opblazen, boek en glas bij de hand nemen en je laten vallen in een luchtbel met funky kleuren. Of je nu beschikt over een stuk grond waar de gemiddelde landbouwer jaloers op zou zijn of je enkel een microscopisch terras ter beschikking hebt, eenmaal je languit in je Lamzac ligt voel je je meteen alsof je ergens in de bergen naast een kabbelend beekje ligt. 

corona-essentials-3
Kan een gewicht dragen tot 200kg, de Corona kilo’s zijn dus safe!

Heb je er nog geen in huis? Geen nood! Zelfs met alle niet-essentiële winkels die dicht zijn, kun je nog steeds online terecht. Je hoeft er niet eens voor bij een grote, internationale speler te gaan kijken. Koop lokaal, zoals bij het Kortrijkse Futureproofed Shop (die trouwens ook een leuke tutorial op hun facebookpagina hebben staan) en laat thuis leveren. Laat je op internet evenwel niet vangen aan de goedkopere klonen van de Lamzac. Die zijn dan wel goedkoop maar beschikken meestal over een opblaassysteem dat het bijna onmogelijk maakt om ze snel gevuld te krijgen. Ook is het altijd maar de vraag of ze wel tegen een stootje kunnen, iets wat nogal belangrijk is wanneer je onstuimige kinderen hebt. Toch nog op zoek naar een goedkoper alternatief? Op 2dehands.be is er wel wat aanbod, let er dan wel goed op dat je een versie 2 koopt! Die beschikken over een beter opblaassysteem dat zelfs bruikbaar wordt wanneer het windstil is. Op onze facebookpagina plaatsen we alvast een selectie van de coolste foto’s om de vakantie spirit in de tuin op gang te trekken.