Wie erop uit trekt, heeft nood aan degelijk materiaal. Regenkledij, voedsel, water, batterijen, … you name it, het zit allemaal wel in de backpack. We spenderen vaak veel aandacht aan het zorgvuldig kiezen van onze uitrusting, maar vergeten soms de nodige aandacht te besteden aan het kiezen van een degelijke rugzak. Thule has you covered! Met een uitgebreid gamma aan stevige, lichte, waterdichte, camera-ready tassen, ben je klaar om de wereld te veroveren. Hun backpacks zijn onze vaste keuze geworden en het is dan ook met trots¬† dat we Thule met de regelmaat van de klok voorzien van stevige en avontuurlijke content.

Ronduit waanzinnig waar die gasten steeds maar weer terecht komen. Onze tassen worden op hun extremen getest!

Active life simplified! De leuze van Thule is geen holle zin, maar een volledige filosofie. Wie van het leven wil genieten, wil dat graag zorgen zorgen en in alle veiligheid. De Thule Group levert een riant gamma aan producten die net dat doen, wat ze beloven te doen … ons leven net wat eenvoudiger maken.