Aparte content, dat was het onderwerp van de zoektocht die de mensen van whatmatters.be tot uitvoering brachten. Aparte content is wat ze kregen (en nog steeds krijgen). Op zoek naar de meest bizarre, uitdagende, adrenaline-boostende of gewoonweg provocatieve onderwerpen is onze samenwerking uitgegroeid tot een staaltje onderzoeksjournalistiek waarvoor de standaard media zijn/haar nek niet durft uit te steken.

Zo zot als een achterdeur, maar ondertussen uitgegroeid tot onze favoriete West-Vlaming. Tijdens onze eerste ontmoeting werd de toon gezet en tot op heden bleef hij de toon EN de deadlines aanhouden !

Whatmatters.be is een digitaal magazine, voor mannen, door mannen. Er wordt niet hervallen in het venten-cliché van boobies en breinloze inhoud, maar er wordt systematisch gekozen voor een breed palet aan onderwerpen. Een palet aan onderwerpen die het leven van de man duidelijk in beeld brengt en die maandelijks dan ook op een aanzienlijk succes kan rekenen. Hun site is terug te vinden op www.whatmatters.be .