Isostar, compacte energy met laag gewicht

Voedsel, een mens kan niet zonder. Wie niet eet, gaat problemen krijgen en wie inspanningen levert moet er vooral voor zorgen dat hij of zij voldoende energie naar binnen werkt. Etenswaren komen ook met een downside, vooral voor zij die erop uit trekken: ze nemen plaats in en ze hebben ook hun gewicht. Het kan natuurlijk op een detail lijken, maar wie gaat hiken let op het gewicht van zijn backpack. Iedere gram die kan bespaard worden, is een gram die niet meegezeuld moet worden. Wat neem je dan uiteindelijk best mee in je tas? Isostar kan misschien het antwoord bieden.

Het is vooreerst belangrijk te beseffen dat degelijke voeding cruciaal is voor iedereen, ongeacht of je nu zware inspanningen levert of niet. Wat we hier gaan beschrijven beslaat dan ook geen vervanging van een volwaardige maaltijd. Dergelijke producten zijn snacks, die volgepropt worden met energie, waardoor langere periodes kunnen worden overbrugd. Na die lange periodes moet je onherroepelijk toch met de voeten onder tafel om te eten, zonder excuus.

Als het even teveel wordt, inject Isostar

Terug naar de essentie van de blog, terug naar de knabbels van Isostar. Wie het ooit overweegt om één van onze tassen te openen, eender welke tas, gaat er steevast producten van Isostar in terug vinden. De Pulse mueslirepen, de Energy chocolat bars en de Energy Booster Gels zijn onze vaste partners geworden.

isostar-chocolat-bar
De favoriet tijdens koud weer: de chocolat bar

De gel is een snelle energie-injectie maar is dan weer erg brak van smaak. Drink flink wat water nadien. De Muesli reep is dan weer iets completer van maaltijd EN je kan er heerlijk op knabbelen, maar voelt soms wel wat plakkerig in de mond. De chocoladereep is onze go-to als het echt koud is buiten, maar heeft dan wel weer een geheel aparte smaak.

Het voordeel van deze 3 knabbels is dat ze zowel compact als licht zijn. Je kan ze kwijt in je broekzak, jaszak, zijzakjes van je backpack of eender waar je enkele centimeters over hebt. Je honger zullen ze niet wegnemen, maar ze zullen je in ieder geval mee helpen om aan de dichtstbijzijnde frituur te raken.

Zelf ook wat compacte powerfood in huis halen? Hier kun je alle dealers terugvinden.