logonew

Zeg vaarwel aan de standaard, saaie inhoud van uw mediakanalen en durf de stap naar het radicale, avontuurlijke en extreme te zetten.
Use the force !

France - Belgium - Europe - World
misterc@lavieenc.fr

La Vie en C - There is no box !

  /  Blog   /  Isabelle Soete – Social Lemon Marketing
Zijn kennismakingsmail toverde een glimlach op mijn gezicht. De toon werd gelijk gezet met spandex, een schijtlelijke Nissan en de oplossing voor de vervuiling in de Golf van Nieuw Mexico. Mister C weet saaie materie om te zetten in luchtige en vlotte content. Zo heb ik het graag.
Isabelle Soete - Social Lemon Marketing

Copywriting is veel meer dan even wat woorden uit de mouw schudden. Een pure technische tekst, een wetenschappelijk betoog of een leuke mededeling ? Teksten moeten leesbaar zijn en moeten vooral een zekere vindbaarheid genieten. Samen met Social Lemon verzorgen wij net die leesbaarheid.

Zijn kennismakingsmail toverde een glimlach op mijn gezicht.  De toon werd gelijk gezet met spandex, een schijtlelijke Nissan en de

oplossing voor de vervuiling in de Golf van Nieuw Mexico. Mister C weet saaie materie om te zetten in luchtige en vlotte content. Zo heb ik het graag.

Social Lemon is een social media marketing bedrijf uit het West-Vlaamse Wevelgem. Met een jeugdige kijk op de zaken vormen ze een absolute meerwaarde voor zowel de gevestigde ondernemingen als start-ups. Ondernemers kunnen zich focussen op het runnen van hun zaak, Social Lemon ontfermt zich over de marketing.