Copywriting is veel meer dan even wat woorden uit de mouw schudden. Een pure technische tekst, een wetenschappelijk betoog of een leuke mededeling ? Teksten moeten leesbaar zijn en moeten vooral een zekere vindbaarheid genieten. Samen met Social Lemon verzorgen wij net die leesbaarheid.

Zijn kennismakingsmail toverde een glimlach op mijn gezicht. Β De toon werd gelijk gezet met spandex, een schijtlelijke Nissan en de

oplossing voor de vervuiling in de Golf van Nieuw Mexico. Mister C weet saaie materie om te zetten in luchtige en vlotte content. Zo heb ik het graag.

Social Lemon is een social media marketing bedrijf uit het West-Vlaamse Wevelgem. Met een jeugdige kijk op de zaken vormen ze een absolute meerwaarde voor zowel de gevestigde ondernemingen als start-ups. Ondernemers kunnen zich focussen op het runnen van hun zaak, Social Lemon ontfermt zich over de marketing.