Stecr, geen influencers!

‘Say hello to Stecr’. De occasionele lezer had het ondertussen al opgemerkt en de geregelde mailer had het zonder twijfel alvast gezien. Het logo en de naam van La Vie en C zijn verdwenen. Werden ze geklasseerd en doorverwezen naar de diepste diepten van het internet? Niet helemaal moeten we toegeven. Het was een typisch geval geworden van ‘de naam dekt de lading niet meer’ en dus moest er worden ingegrepen. 

stecr-top
Stecr Media, want de oude naam dekte de lading niet meer.

‘He, jullie zijn dan influencers?’ Het is DE zin van 2022 geworden die ons overstag deed gaan. Feit, we kunnen niet om de realiteit heen. Influencers zijn helemaal hot en hun foto’s scoren duizenden likes wanneer ze verschijnen. Het gros van de tijd zijn die foto’s ook niet meer dan dat: foto’s. Van inhoud is er geen sprake en als er een bikini aan te pas komt, dan is het hek helemaal van de dam. Influencers hebben zonder twijfel hun plaats in onze moderne maatschappij maar wij, wij zijn dat helemaal niet

We leveren inhoud, niet alleen de verpakking

Het triggert een zekere reflex in onze ooghoeken wanneer we hiermee worden vergeleken. We hebben dan wel respect voor het werk (dit kan zowel op een normale als een sarcastische manier worden gelezen), onze dagtaken bevinden zich net in een ander spectrum. Journalisten, reporters, persfotografen, de occasionele creatieve fotomensen en onderzoekers met een meer dan gezonde dosis nieuwsgierigheid. Van reizen tot zombies, alles wat het leven boeiend maakt? Dat is de wereld waarin we ons graag voortbewegen.

Stecr wordt dan ook een La Vie en C 2.0 . We nemen afstand van het (onbedoelde) imago van influencers die enkel maar mooi wezen te staan en omarmen het imago van de volbloed journalisten. Stecr is een samenraapsel van onze namen en trekt meteen de lijn door naar onze activiteiten. Plug en Play media, net zoals men een stekker in het stopcontact zou gaan steken. U vraagt, wij draaien en leveren meteen een pakket aan content af dat stante pede kan worden gebruikt. Van tekst tot foto’s en video’s, indien het project in onze visie past dan voeren we het uit. 

Stecr levert hoofdzakelijk aan persgroepen en uitgeverijen maar we draaien er ons hand niet voor om om ook in de zakelijke wereld ons ding te doen. Een review of een diepgaande analyse? Bring it on!

Voorstellen of vragen? Via onze contactpagina zijn onze gegevens terug te vinden.