logonew

Zeg vaarwel aan de standaard, saaie inhoud van uw mediakanalen en durf de stap naar het radicale, avontuurlijke en extreme te zetten.
Use the force !

France - Belgium - Europe - World
misterc@lavieenc.fr

La Vie en C - There is no box !

  /  Blog   /  GeniEvents & dating
Mr C stands for 'out of the universe of the box'
Steven D. - GeniEvents

Voor het organiseren van een dating-event, gericht op een niche-segment binnen de alleenstaanden, werd aan La Vie en C gevraagd om een campagne uit te dokteren die voor visibiliteit zou gaan zorgen. Standing out of the crowd was the challenge en dit in een wereld die overspoeld wordt door een dating-tsunami.

Ever heard of “out of the box thinking” ? Forget it, if you work with Mr C and La Vie en C, “out of the box thinking” actually becomes mainstream. Mr C stands for “out of the universe of the box” !

GenieEvents is een relatief nieuwe speler op de markt van de event-organisers. Met hun all-in aanpak proberen ze steeds weer unieke en kant-en-klare events uit hun hoed te toveren, waardoor zowel gasten als organisatoren verbluft worden. Hun familiale structuur zorgt ervoor dat opdrachtgevers volledig ontlast worden zodat ze kunnen genieten van de magie van het gebeuren. Meer info op hun website.