Journalistiek en de krant, voor de ene gaat het om het brengen van een sensationeel verhaal, voor de andere gaat het hem meer om de mensen achter het verhaal. Een taak die vaak meer dan alleen maar schrijf-skills vergt. Als journalist ga je op zoek naar net die mensen die het verhaal vertellen en soms .. kom je dan ook aan de verkeerde kant van de lijn terecht.

Snel, accuraat en hartelijk. Binnen de kortste keren werd La Vie en C een vaste waarde binnen onze organisatie.

Roularta is een van de leidinggevende mediagroepen in België. Hun portfolio beschrijft zowel de Nederlandstalige als Franstalige kant van het land en kan putten uit een brede waaier aan magazines en kranten. Met de Krant van West-Vlaanderen (voorheen ‘De Weekbode’) werken we samen aan één van de grondleggers van de wereld van de krant. Zoeken naar het verhaal achter het verhaal, een meerwaarde op zoveel verschillende vlakken.