U heeft een waanzinnig product en wil dat graag onder de aandacht brengen? U biedt een dienst aan die zijn gelijke niet kent en dat moet aan een intensieve test worden onderworpen? U bent een allround ondernemer en wilt u graag dat uw activiteit wat meer in de spotlight loopt? 

Het sleutelwoord in dit alles is “product placement”. De tijden van de banale en weinig zeggende reclame zijn helemaal voorbij. De moderne lezer/kijker wil weten aan wat hij/zij zich kan gaan verwachten. Door middel van complete tests en ervaringsgerichte reportages kunnen wij net dat gaan aanbieden.

Door ons uitstekende netwerk en onze contacten binnen het medialandschap, kunnen we meteen ook de juiste afzetkanalen opsporen, aanspreken en inschakelen. 

Benieuwd wat we voor uw bedrijf of merk hierin kunnen betekenen? Contacteer ons en we bekijken de mogelijkheden.