Tankkd, want FU Engie!

tankkd-top
Heerlijk nippen aan je glas goedkope bubbels? Priceless!

‘Blijf in uw kot!’ Nooit eerder was een zin zo actueel en tijdloos. Na de coronacrisis sukkelde België regelrecht een energiecrisis in. Wie niet thuis wil blijven uit vrees voor het coronavirus, blijft thuis omdat ergens heen rijden ronduit onbetaalbaar is geworden. Ook dit jaar dus zullen mensen opnieuw kijken hoe ze hun eigen tuin tot een waar paradijs op aarde kunnen omtoveren en daar komt een hot tub bijna automatisch bij kijken. Meer nog dan een jacuzzi is een hot tub niet alleen een cool iets om in huis te hebben, het doet je meteen wegdromen naar een scandinavische droombestemming van formaat, op slechts enkele meters van je living. De mensen van Tankkd hebben dat alvast begrepen en hebben een compleet gamma aan coole hot tubs in de aanbieding, zonder dat je iets in de stekker moet gaan steken. 

tankkd-6
Al vriest het dat het kraakt, het water blijft heerlijk warm.

Een kleine oven, een schoorsteen waar rook uit komt en een heerlijk warm bad waarin je zit te genieten van een glas budget bubbels uit de supermarkt. Neen, het is geen scenario uit je laatste vakantie richting noorden maar een mogelijkheid in je eigen tuin. Hot tubs en jacuzzi’s zijn ondertussen al geen uitzondering meer. Net zoals zwembaden hebben de kleine oorden van plezier een heuse opmars gekend, iets waar fabrikanten handig op ingespeeld hebben. Het bracht meteen een heus 3rd world problem met zich mee: heel wat mensen hadden dezelfde dingen in huis gehaald. Of je had een ingebouwd exemplaar of je had een opblaasmodel en iets anders was er niet. 

Van de Amerikaanse ranch naar de Europese tuin

tankkd-3
Dat opblaasmodel bij de buren? Daar lachen we even mee!

‘Hell no’ dachten ze in Waregem en ze belden even naar hun Amerikaanse vrienden. Tankkd werd geboren en ze begonnen met het invoeren van grote, aluminium drinkbakken. Jawel, de drinkbakken waar het Amerikaanse vee zo lustig uit drinkt blijken uitermate geschikt te zijn als hot tub voor in de tuin. Meer nog, je zou het niet gaan denken maar die dingen zien er dan nog eens waanzinnig strak uit. Je buurman, die het dagelijks wel eens liet weten dat hij een opblaas bubbelbad heeft, zal dus opnieuw richting tekentafel moeten wil hij dat gaan overtreffen.

tankkd-4
Heerlijk genieten want geen enkele verbinding met het elektriciteitsnet.

Dat ‘andere’ euvel waarmee de reguliere modellen te kampen hebben, is het ronduit onbetaalbare aspect van de elektriciteitsfactuur. Het is leuk en zo om een bubbelbad in de tuin te hebben, op het einde van de rit vind je leverancier van elektriciteit het mogelijks nog leuker. Die dingen zuipen stroom nog meer dan Zatte René druppels dronk tijdens zijn passage in Jambers. Bij Tankkd hebben ze daar een erg moderne en meteen ook traditionele oplossing voor gevonden. In plaats van te gaan werken met energievretende verwarmingselementen wordt het water van de Tankkd door een houtkachel gepompt. Het ziet er niet alleen slick uit, het werkt nog eens waanzinnig goed ook. 

We kregen de Tankkd enkele dagen in bruikleen en de volledige familie was er meteen verlekkerd op. Meer nog, plots hadden we heel wat extra nieuwe beste vrienden die net per toeval een glas wilden komen drinken. (en al even toevallig hun badpak met zich mee hadden)

Zeg dus neen tegen je elektriciteitsfactuur en haal je een Tankkd in huis! (klik)