Kissenger, want fysiek contact is foei

kissenger-top
Hoe vreemd het ook mag klinken, de Kissenger bestaat wel degelijk;

AFSTAND HOUDEN! Het is ondertussen zowat DE slogan geworden van de moderne mens. Uit vrees voor het coronavirus dat wild om zich heen slaat, mijden we alles en iedereen in een poging niet besmet te raken. Heel wat psychologen hadden het al voorspeld en 2020 schijnt dan uiteindelijk toch het jaar te worden waar fysiek contact zal worden herleid naar iets vies en vuils. Laat het dan ook over aan de mensen van Lovotics om met de Kissenger hier alvast op in te spelen. 

kissenger-1
Bestaat ook in design-bureau-versie

Tinder, blind dates, iemand leren kennen op café om er diezelfde nacht nog de horizontale tango mee te dansen en al die andere zaken uit een ver en niet-zo-ver verleden verdwijnen beetje per beetje naar de taboesfeer. Wie denkt aan fysiek contact denkt meteen aan het betrappen van een of andere ziekte dus dat gaan we dan ook niet meer doen. Wie, tegen alle adviezen in, toch nog eens wil proeven van hoe het vroeger was, toen er nog volop speeksel werd uitgewisseld, kan aan de slag met de Kissenger. Volledig veilig en toch (een beetje intiem), je bent weer helemaal 2020-proof.

Waanzin of broodnodige realiteit?

We kunnen er misschien heel hard om lachen maar de Kissenger is een stukje gereedschap dat ook echt het levenslicht heeft gezien. Een app op je iPhone installeren en die verbinden met een soort van geinige robot, voorzien van siliconen lippen. Wanneer de andere partij zich ook voorziet van de app en de robot, kan men met elkaar gaan kussen op een veilige afstand. Of het nu gaat om 1,5 meter of toch maar 15.000 kilometers, het is voor de Kissenger allemaal geen probleem. 

realdealbanner
Real Deal Pawn Shop, de enige echte pawn shop in Belgie

Of de mensen van Lovotics hiermee een revolutie zullen ontketenen, daar kan ik helaas geen antwoord op geven. Wel blijkt dat 1 specifieke scène uit ‘The Demolition Man’ wel heel erg precies de toekomst wist te voorspellen.