Formuler Z8: de ideale partner tijdens een potentiële lockdown

formuler-1
De Formuler Z8: compact met een punch!

Een nieuwe lockdown loert om de hoek, toch als we menig doemberichten mogen geloven. Hoewel het hopelijk niet opnieuw tot een totale afsluiting van het land zal komen en men de piste van de lokale quarantaines zou willen toepassen, is het niet meteen iets waar we naar uitkijken. Vooral niet voor wie kinderen heeft want als de weergoden zich dan nog eens van hun meest miserabele kant laten zien, is het hek helemaal van de dam. Een gevarieerd aanbod op TV kan helpen om de pijn wat te verzachten maar onze Belgische zenders blinken nu natuurlijk ook niet uit in originaliteit. Er bestaat echter wel een oplossing om het schamele aanbod van weleer op te krikken, een boost tot meer dan 6000 beschikbare zenders en dit voor slechts een fractie van de prijs van een lokaal abonnement. Maak kennis met de Formuler Z8.

formuler-2
Een mediaplayer met een kleine plus

Het is misschien belangrijk om meteen wat duidelijkheid te scheppen: de Formuler Z8 is een legale oplossing. Het is geen schimmig product of platform zoals we er allemaal wel kennen, methodes waarmee je jezelf op het randje van de criminaliteit laat balanceren. Neen, de Formuler Z8 is een high tech mediaspeler, die je op eender welk scherm kan gaan aansluiten en waarop MyTVonline staat geinstalleerd. Met MyTVonline krijg je toegang tot de wondere wereld van IPTV, de televisie van de toekomst als het ware. Via een (betalend) abonnement krijg je toegang tot zowat iedere TV zender ter wereld, in fullHD. Ook de Belgische zenders zijn van de partij en je kan, net zoals bij een reguliere decoder, pauzeren of terugspoelen. Heel wat mensen durven zich ook openlijk de vraag stellen waarom ze in hemelsnaam wereldwijde TV, met 6000 kanalen in totaal, nodig hebben? 

Een gigantische catalogus, maar waarom?

formuler-3
Een uitgebreide catalogus, eenvoudig in gebruik

Het antwoord hierop is zowel eenvoudig als lachwekkend, het hangt ervan af vanuit welke hoek je het bekijkt. Ben je verlekkerd op de zoveelste heruitzending van De Kampioenen, dan is de Formuler waarschijnlijk niet meteen de aankoop die je moet overwegen. Ben je dan weer helemaal in de ban van series en films, dan kun je hier wel de tijd van je leven mee beleven (toch wanneer we binnen moeten blijven). De nieuwste releases verschijnen vanzelfsprekend eerst in de landen van productie en daar is de USA nog steeds een koploper. Ook op gebied van variété en nieuws is er vaak een ruimer en meer actueel aanbod in het buitenland. Als kers op de taart is er voor de Belgische voetbalfreaks ook het constante getouwtrek over de uitzendrechten.  Met de Formuler moet je hiervan alvast niet meer wakker van liggen.

realdealbanner
Real Deal Pawn Shop, de enige echte pawn shop in Belgie

De nieuwste versie van MyTVonline komt ook volgepropt met een catalogus van films en series die je on demand kunt gaan bekijken, handig wanneer je agenda niet op het Amerikaanse uurschema is afgestemd. 

formuler-4
Een volwaardige mediaspeler, geschikt voor ieder scherm

Is dit alles gratis? Neen! Ergens moet het ook een belletje doen rinkelen wanneer je dergelijke zaken gratis krijgt aangeboden. Het woord ‘piraterij’ is dan ook nooit echt ver weg en vaak moet je niet meteen op hulp rekenen wanneer iets niet werkt. De Formuler Z8 kost wel iets in aankoop (maar dan heb je meteen ook een stevige mediaspeler in huis, die je ook voor andere toepassingen en apps kunt gaan gebruiken) en ook voor het abonnement moet je tussen de 10 en 15 euro per maand gaan rekenen. Gratis is het niet maar in vergelijking met het actuele Belgische aanbod is dit echt peanuts. 

Hoe bizar het ook mag klinken, de Formuler Z8 is voor ons een rasechte corona-essential. Niet alleen kan het voor heel wat opluchting zorgen tijdens een eventuele nieuwe lockdown, het werkt ook eenvoudigweg via internet of WiFi verbinding, waardoor je eender welke kampeerplaats tot een cinema kan gaan omtoveren. 

Meer informatie en details zijn hier te vinden: klik.
Zelf een abonnement nemen of een Formuler aankopen: klik hier