Super Soaker, want ook je tuin kan een slagveld worden

kids et steph
Want ook volwassenen blijven soms liever kinds

Hoera! We blijven met z’n allen heerlijk thuis deze zomer! Misschien niet iedereen, maar in de nasleep van de coronacrisis blijkt de lokroep van het thuisfront wel steeds luider te klinken. Of het nu gaat om de schrik van het virus of eerder de schrik om voor een gesloten grens te staan, heerlijk kamperen in de tuin blijkt plots een volwaardig alternatief. Natuurlijk moet hier ook rekening worden gehouden met het nodige entertainment voor de jongsten (of ouderen die vergeten zijn volwassen te worden, de categorie waar ik mezelf graag bij wil rekenen). Een eigen zwembad is hip en erg verfrissend maar helaas behoort niet iedereen tot de maatschappelijke klasse waar het betaalbaar is. Neen, er moet worden gezocht naar economisch haalbare en vooral megacoole zaken en tijdens die zoektocht draaien de hoofden allemaal in 1 richting: Super Soaker

olight-banner
Olight – don’t settle for less

Geef toe: we hebben in ons leven allemaal wel eens soldaatje gespeeld. Of het nu gaat om jongens of meisjes, in de speeltuin rondhuppelen terwijl je de meest epische veldslagen simuleert is ronduit waanzinnig. Jaren later, wanneer je zelf aan het roer staat van een kroost, kriebelt het vaak nog steeds om deel te nemen in deze oorlog op tuinformaat. Vooral wanneer het wat warmer wordt, kan water een leuke toevoeging worden en dat is waar de Super Soaker uit de kast kan worden gehaald.

Groot of klein, nat worden is een zekerheid

super-soaker-3
Water, water en nog eens water

Of het nu gaat om de meer kleinere, ‘geheim agent’ style watergeweren of de bombastische kanonnen waarmee je de tegenstanders nagenoeg kan laten verdrinken, Super Soaker staat al sinds jaar en dag bovenaan de voedselketen wanneer we spreken over vloeibare veldslagen. Hun koppositie is nu ook niet echt verwonderlijk te noemen. Jawel, er zijn heel wat goedkopere varianten op de markt maar die overleven vaak de slag om de zandbak niet. Super Soaker is gemaakt om je volop te geven tijdens het watergevecht, of het nu gaat om kinder- of niet-zo-kind-meer-handen. 

Trouwens, er was inderdaad een tijdperk waar Super Soaker enkel was voorbehouden voor de betere klasse. De mensen met een rijkelijk gevulde portefeuille waarvan de kinderen het graag lieten hangen op de speelplaats. Ondertussen liggen die tijden ook al, gelukkiglijk, ver achter ons. De kwaliteit van de watergeweren bleef, de prijs werd heel wat democratischer

Super Soaker gaat je corona staycation alvast van de nodige animo voorzien en wie weet slaag je er zelfs in een heuse battle te organiseren op de gemeentelijke grote markt. 

Super Soaker is verkrijgbaar bij Dreamland (klik) en kan coronaproof worden besteld & geleverd.
Meer foto’s zijn terug te vinden op onze facebook pagina (klik)