Vergeet je SWAG en ga voor de Bio Soap

Er zijn de helmen, de touwen, de lampen en de uiterst stoere messen en multitools. Je hebt je kledij, je stevige schoenen en je allround adventure swag. Het hoort allemaal bij het outdoor en adventure gebeuren maar het meest noodzakelijke product is niet groot, niet duur en het is niet eens esthetisch stoer te noemen. Toch kan het je leven redden of toch op zijn minst je besparen van een stevige diarree. De CLEAN Bio Soap van Care Plus is ondertussen een onmisbaar item geworden, zowel in onze avonturentas als in onze professionele kit. 

clean-bio-soap
Klein maar fijn, de CLEAN Bio Soap van Care Plus

Zeep, je zou bijna gaan denken dat we het spannende achter ons hebben gelaten en ons gaan toeleggen op het betere huis- en schoonmaakwerk. Wie echter zelf frequent buiten speelt (geef toe dat het eigenlijk niet echt werken is wanneer je plezier hebt) en graag al eens onder de grond gaat snuffelen (of zelfs bovengronds), weet als geen ander dat je nog maar zelden in contact komt met enkel maar pure natuur. Gebouwen zijn vervuild met allerlei, van de standaard blikjes tot volledige asbestplaten en muren zijn de nieuwe urinoirs geworden. Menselijke uitwerpselen behoren ondertussen ook al tot de standaard vondsten en de kans dat met al die smeerlapperij in contact komt is bijna 100%. Het gros van de bacteriën die het menselijk lichaam te verwerken krijgen, worden via de handen overgedragen. Zelfs wanneer je je vuile handen spoelt ben je nooit echt zeker dat ze proper zijn, zelfs al zie je niets abnormaals. Je handen behandelen je stuur, je pen, je eten, je wrijft ermee in je gezicht en je krabt ermee aan je ballen. Handen zijn overal en zijn dan ook de ideale manier om al die bacteriën over je gehele lichaam en zelfs IN je systeem te gaan verspreiden. Wie gezond wil blijven doet er dan ook best alles aan om de handen, na een trip, zo snel mogelijk te gaan wassen.

Zeep is niet hip, diarree is dat ook niet

Er waren tijden dat je moest gaan klooien met een stukje zeep. Jawel, het geheel heeft een nog erg nostalgische vibe maar je handen gaan wassen met een blokje dat vaak vuiler is dan je handen zelf, het is niet meteen de manier van doen. Care Plus kwam daarom met de CLEAN Bio Soap op de markt. Een compacte flacon met daarin 100ml biologische en geconcentreerde zeep. Je hebt er weinig van nodig, het is efficiënt met zowel zoet als zout water en je kan er meteen ook je volledige lichaam of je kleren mee wassen. Het compacte flesje is te openen met 1 hand en past in zowat iedere tas op de markt. 

Wil je dan ook zelf beginnen met het uitbouwen van je eigenste survival kit? Start dan meteen met zeep! Het is niet stoer en het heeft een erg laag Temptation Island gehalte, maar je organen uitschijten in een vlaag van monster diarree is ook niet bepaald cool. 

Kopen kun je hier (klik) of via één van de verschillende dealers doorheen de BeNeLux.