Het verkennen van de wereld, het ontdekken van nieuwe oorden en het ontrafelen van de grootste mysteries wereldwijd. Het is leuk, het is cool, het is waanzinnig maar wanneer je je verhalen niet met de wereld kan delen, dienen ze tot niet heel veel. Dankzij de GoPro Hero camera’s kan iedereen in de meest godvergeten gaten en op de meest onmogelijke manieren, FullHD beelden vastleggen, om die nadien wereldkundig te maken. Als GoPro Ambassador zijn we niet alleen trots op de titel, maar ook op de producten die nog steeds tot de wereldtop behoren.

The guys from La Vie en C always finds a way into the craziest places, taking our cameras to the strangest places

Meer dan alleen maar een actioncamera, heeft GoPro zich niet alleen kunnen opwerken tot een referentie, het is ook een levensfilosofie geworden. Durf het leven te beleven en deel de belevenis. Compact, robuust en een ongeëvenaarde beeldkwaliteit: het zijn de zorgen die GoPro voor zijn rekening neemt. Point, shoot & have fun!