15 februari 2019, een datum die voor menig gamers en liefhebbers van alles wat finaal naar de filistijnen is zowat DE datum van het jaar zal worden. 15 februari 2019 wordt de dag dat Metro Exodus wordt gelanceerd en de wereld zal het geweten hebben.

De reden dat ook wij hier enige vorm van aandacht aan besteden ligt hem eenvoudigweg in het feit dat de game-franchise gebaseerd is op de gelijknamige boekenreeks (die we ook al onder de loep namen) en dat het gaandeweg de referentie is geworden van het genre.

Ben je daar niet zo voor te vinden, dan lees je waarschijnlijk de verkeerde blog.

Met deze laatste game wordt de lat nog hoger gelegd. Na een leven in het metrostelsel van Moskou komt de hoofdrolspeler Artyom tot de vaststelling dat er bovengronds nog steeds leven is. De start van een nieuwe tocht doorheen apocalyptische landen.

Ben je een liefhebber van gasmaskers, Stalker-lifestyle en een wereld waar een nucleaire apocalypse de boel heeft wakker geschud? Dan is deze game zonder twijfel iets om in de gaten te houden, wie weet zelfs een reden om hem aan te kopen. Ben je daar niet zo voor te vinden, dan lees je waarschijnlijk de verkeerde blog.

Om iedereen heerlijk warm te maken, werd een paar uur geleden een nieuwe storyline-trailer gelanceerd. Are we feeling doomed yet?