De redactie van een magazine is veel meer dan alleen maar wat schrijfsels samenrapen en drukken. Het is een leger aan journalisten beheren, het is teksten leesbaar maken en het is er eveneens voor zorgen dat het digitaal ook snor zit. Voor het nieuwe magazine BLOOM zorgen wij voor die finishing touch. Een optimalisatie van alle schrijfwerk.

Apart – uniek én een schrijfstijl die je telkens weer weet mee te voeren. Zijn eigenheid en out of the box ideeën laat hij telkenmale doorschemeren op papier, een koud kunstje voor Mister C!

Uitgeverij Para Astro is reeds jaren een begrip in de wereld van de spiritualiteit. Met een maandelijks uitgegeven magazine en een resem boeken zijn ze de absolute marktleider in hun segment. Bloom, hun nieuwe magazine, richt zich op een breder publiek en gaat de lifestyle wereld verkennen. Zowel in papieren versie en op het internet vinden maandelijks duizenden mensen hun weg naar deze publicaties.