Een goed draaiende webcommerce met een tijdelijke nood aan dynamische invulling. Dit was de noodkreet van Futureproofeshop.com . Met de komst van hun nieuw 2.0 platform was het alle hens aan denk om de nieuwe site van inhoud en vertaalde inhoud te voorzien, dus werden wij ingeschakeld om de nodige ondersteuning te voorzien.

Ons eerste contact is er eentje om nooit te vergeten. Spandex en zakdoeken – meer kan ik er niet over zeggen. Maar La vie en C bracht een frisse wind en een waardevolle aanvulling in ons bedrijf.

Futureproofedshop.com is een web-commerce gevuld met design. Niet zomaar design, maar design met een eerlijke en ecologische insteek. Producten met een lage ecologische impact en een te minimaliseren voetafdruk. Met een gratis levering over geheel Europa en een hands-on approach konden ze zich erg snel nestelen als een absolute referentie binnen de markt.