Upper at Home, want Tupperware is zo 2001!

upper-at-home-top
Een thuisdemo? Dan neem je gewoon deel!

Hoera, we mogen weer! Dan spreek ik natuurlijk niet (of stiekem toch wel) over een spontane matrassentango die zich her en der zou gaan manifesteren. Neen, ik spreek wel degelijk over bijeenkomsten bij elkaar thuis. Feit, de coronamaatregelen lieten her en der wat steken vallen en het was vaak zelfs voor de beleidsmakers niet eens duidelijk wat de wetgeving nu precies was MAAR dat is nu allemaal voorbij. Vanaf vrijdag kunnen we de riemen opnieuw wat gaan lossen en kan men een knoert van een feestje gaan organiseren. Een beetje vent denkt meteen aan het leegtrekken van een standaard bak bier maar een intelligente man vertrekt in een andere richting. Jawel, hier thuis hebben we meteen een Upper at Home party op het programma gezet. 

upper-at-home-1
Een thuisdemo brengt het volledige aanbod naar je living

“Upper at Home? Wat is daar nu in hemelsnaam avontuurlijk aan?” Het is de vraag die sowieso bij zowat iedere lezer de kop op zal gaan steken, niet geheel onterecht. Waar we doorgaans het avontuur opzoeken in ondergrondse doolhoven of lang vergeten bunkers, is het organiseren van een Upper at Home party nu misschien niet echt iets waarvan je zou gaan denken .. WOW. En toch! Niet alleen moeten we de dingen durven benoemen zoals ze zijn. De coronacrisis had een impact op zo ongeveer IEDER onderdeel van het leven. Het is leuk om op reis te kunnen vertrekken maar wanneer je 10 van je 14 dagen verlof in quarantaine moet gaan spenderen omdat de regels in het land van bestemming ultra streng zijn, dan smelt het plezier sneller dan sneeuw voor de zon. Neen, de afgelopen 2 jaren zijn we erg creatief moeten zijn met het zoeken naar zaken waarmee we netjes binnen de landsgrenzen konden blijven en waarmee we ons leven toch van enig pit konden voorzien. 

Enkel Maria werd onbevlekt ontvangen.

upper-at-home-2
Lustig uitproberen? Be my guest!

Het is een vibe die ze ook bij Upper at Home België onderschrijven. Sinds de maatregelen wat soepeler werden, merkten ze ook een boost in de aanvragen voor een demonstratie. Die demonstratie, dat mag je trouwens best wel letterlijk nemen. Een beetje demonstratrice zal er zich niet voor schamen om het pallet van aangeboden producten te gaan demonstreren, of het nu gaat om een reeks van zweepjes of de nieuwste disco-dildos. Het kan misschien allemaal erg onmannelijk lijken maar de dames die we te gast hadden delen die mening absoluut niet. 

upper-at-home-3
Ook het betere werk komt aan bod

Het viel ons op dat zowat iedere aanwezige zich volledig liet gaan in het concept van stout speelgoed, frivole lingerie en speelse attributen. Een schril contrast met de synthetische realiteit, waar sex en erotiek nog steeds een soort van ‘vuil’ imago hebben. Als volbloed man, als avontuurlijke zielen en als actief swingend koppel kunnen we enkel maar iedereen aanraden om toch minstens 1 keer zo een demo te organiseren. Neen, je wordt er geen adonis door maar je zal er je sociale kring op z’n minst op een andere manier leren kennen. 

Deze reportage werd gemaakt op vraag van de Krant van West-Vlaanderen, waar je het origineel hier kunt gaan lezen. (klik) Wil je zelf iets dergelijks gaan organiseren? Dan contacteer je Upper at Home hier! (klik)