Geen jaarwisseling zonder Baba Vanga

baba-vanga-2022-top
Baba Vanga, compleet blind maar toch een allesziende kijk

Het einde van het jaar is in zicht en dat wil meteen ook zeggen dat er opnieuw voorspellingen van Baba Vanga wereldkundig werden gemaakt. Voor zij die deze opmerkelijke dame niet kennen: Baba was een waarzegster met Macedonische roots die voor haar overlijden, in de wilde jaren ‘90, voorspellingen tot het jaar 5070. Waanzinnig allemaal en misschien een tikkeltje gek, al bleken haar voorspellingen in het verleden vaak angstaanjagend accuraat. Wordt 2022 een jaar van hoop of gaat de mensheid verdwijnen? Baba Vanga licht een tipje van de sluier op!

Handig, voor wie haar voorspellingen nog nooit las, is het om toch een snuifje beeldspraak eigen te maken. Baba Vanga schreef haar voorspellingen uit volgens de rasechte orakel methodiek, zijnde vaag en soms erg ruim interpreteerbaar

Het was niet goed, het wordt nog slechter!

baba-vanga-1
In haar thuisstreek geniet ze een mythische status.

Om te beginnen zal de mensheid in 2022 met een nieuw virus worden geconfronteerd. Spreekt ze hier over een nieuwe mutatie van het coronavirus of ontsnapt er uit één of ander labo iets compleet nieuws? Dat is dan weer niet duidelijk en aan Baba Vanga zelf kunnen we het alvast niet meer vragen. Wie denkt dat we hiermee op het einde van het onheilspellende nieuws zijn aangekomen, die vergist zich schromelijk. 2022 wordt eveneens het jaar waarin onze planeet met een resem aan natuurrampen wordt overspoeld. Volgens de madame mirage van de Balkan zal het menselijk verlies hierbij ronduit gigantisch zijn. Voor de overlevenden moet het ergste dan nog komen. Zij zullen immers ten prooie vallen aan ziektes die het aardoppervlak tot een waar apocalyptisch slagveld zullen herleiden. 

tradeeuro-banner

Weinig goed nieuws dus al moeten we het allemaal natuurlijk een beetje in context durven zetten. Hoewel Baba Vanga in het verleden al merkwaardig precies enkele zaken kon voorspellen, zat ze er al even vaak (om niet te zeggen meer) gigantisch naast. Zo voorspelde ze een aanslag op Putin en ging ook Donald Trump door een ziekte in de hersenen worden getroffen, twee zaken waar ze mijlenver van de realiteit zat. 

Samengevat: 2022 wordt volgens deze bijzondere dame (die overigens blind was) een compleet rampjaar. Misschien wordt het toch tijd om die apocalypse handleiding er nog even bij te nemen.