Maak kennis met meneer en mevrouw Tolochko

yuri-tolochko-top
Puur liefdesgeluk dat met het ja-woord werd bezegeld.

Echte liefde kent geen grenzen en echte liefde maakt ook blind. Het zijn uitdrukkingen waar we ook graag naar leven, in een poging deze wereld toch iets beter te maken. De Kazach Yuri Tolochko tilt deze filosofische uitspraken nog een trapje hoger want hij stapte in het huwelijksbootje … met zijn sexpop

Het lijkt op de intro van een goedkoop stripverhaal maar het is bittere ernst. Yuri, een excentrieke bodybuilder en instagram fenomeen uit Kazachstan gaf afgelopen week het ja-woord aan de liefde van zijn leven. Hij leerde Margo, de siliconen plezierpop, kennen tijdens een avondje stappen in 2019. Ze werd lastig gevallen door enkele onverlaten en hij kwam tussenbeide, waarna de vonk quasi meteen oversloeg. Ze gingen al snel samenwonen en besloten dan toch samen de stap te zetten. 

Afgelopen met de hoofdpijn

tolochko-2
Het werd een ceremonie voorzien van alle toeters en bellen

Helaas gooide het coronavirus in maart roet in het eten, waardoor het huwelijk niet door kon gaan. De liefde tussen Margo en Yuri bleek echter sterk genoeg om dit te overwinnen en vorige week werden ze tijdens een officiële ceremonie tot man en vrouw verklaard. 

Bij het lezen van zoveel liefdesgeluk zijn er toch enkele vragen die door ons hoofd blijven spoken. Hoe zullen slaande ruzies, bij het gros van de koppels niet echt ongewoon, verlopen en mocht het huwelijk ooit op de klippen lopen, wie trekt er dan als eerste de stekker eruit? De tortelduifjes laten het alvast niet aan hun hart komen en delen hun levensverhaal dagelijks met hun schare fans.