De wereld is groot, de verhalen talrijk en de tijd veel te kort

la-vie-en-c
We begonnen alleen, nu zijn we met twee.

Het zijn vreemde tijden, onzekere tijden en tijden waar de wereld aan een rotvaart verandert. La Vie en C ondergaat diezelfde veranderingen en past zich ook aan aan een wereld in beweging. Vaste lezers van onze blog hadden de (discrete) wijziging zonder twijfel al opgemerkt: het logo kreeg een extensie, een aanvulling als het ware. Twee logo’s wil meteen ook zeggen 2 personen. Waar we als koppel, als man & vrouw, steevast het outdoor gedeelte voor ons rekening namen, bleef het schrijven en foto’s nemen een taak die meestal op 1 paar schouders terecht kwam. Daar komt nu een verandering in.

la-vie-en-c
100% fotografe, avonturier en vrouw

Corona kreeg de wereld op de knieën en bracht, samen met heel wat leed, meteen ook heel wat helderheid met zich mee. Onze visie op mens en maatschappij was dat het leven te kort was om ons te bekommeren op de zaken die helemaal niet relevant waren. Het leven was te kort om de zaken niet frontaal aan te gaan en te lang na te denken. Er zijn zoveel mysteries, legendes, cryptische wezens, verborgen schatten, onbekende en fantastische plaatsen of ronduit onwaarschijnlijke verhalen die op ons liggen te wachten. Toch is er zo weinig tijd, veel te weinig tijd. Wat corona pijnlijk duidelijk heeft gemaakt, is dat het leven voor niets of niemand stopt en vooral eindig is. De weinige tijd die ons wordt toegewezen, kan erg plots erg snel worden ingekort, zonder dat we hier zelf voor kiezen. 

C wordt vanaf heden dan ook permanent vervoegd van S, een vrouwelijke versie van C. Fotografe van geest, avonturier van karakter en vooral op en top vrouw. Meer verhalen, meer foto’s en vooral een female touch van tijd tot tijd, zodat we de wereld maximaal kunnen beleven.