Op eigen kracht bereikt La Vie en C actueel meer dan 70.000 mensen per maand. Lezers & kijkers die gebeten zijn door geschiedenis, avontuur en andere dingen die door mainstream media vaak over het hoofd worden gezien.

partnership-advertising
Samenwerken met La Vie en C ?

Onze verhalen en avonturen worden eveneens met de regelmaat van de klok door andere kanalen opgepikt, waardoor we maandelijks meer dan 200.000 lezers bereiken. Niet onaardig voor een project dat gedreven wordt door passie. Onze motivatie is echter onbegrensd en maandelijks blijft het bezoekersaantal stijgen, op zowel onze blog als onze social media kanalen en ons Youtube-channel.

Misschien wenst u met uw merk, product of bedrijf in te spelen op deze stijgende trend ? Misschien wilt u visibiliteit gaan scheppen of praktische toepassingen in beeld brengen ? Misschien heeft u geen nood aan moderne poespas maar wenst u enkel en alleen oldskool reclame ?

Contacteer ons met uw idee en/of voorstel en we kijken of we dit kunnen integreren in onze avonturen. Het spreekt voor zich dat uw product, merk of bedrijf enkele raakvlakken moet hebben met onze core en dat we dan ook de vrijheid behouden uw voorstel vriendelijk af te wijzen, mocht blijken dat we het niet kunnen koppelen.